08 July, 2012

Aku hilang DARAH!

Salam sahabat blogger!
arini aku nak cita hikayat
aku hilang DARAH?! ><

hah ayat nak 'donate blOOD' tp aku x pon xP


arrr mmg nak hilang darah tp hampir jaklah HAHA :P
harini aku minta teman ngan ame tuk medical cek-up!!
so memerlukan ambik darah!~,~
woahh seyes rupanya sentul ni mmg bandar hospitaliti rupanya dgn setiap langkah 
anda akan melihat lebih byk hospital kerajaan/swasta dan klinik yg menyediakan 
kemudahan rawatan kpd org awam..hanya $$$ menentukan ^^
aku rasa maybe ada hampir 10 dah tmpt kami g tp result hampeh.. -__-

contoh kad medijaring

begini cita dy ...aku pemegang panel MEDIJARING d bwah ayah akulah
(malaysia airport sdn bhd ><)
hmmm mmg sah aku xda dlm list dah! arrr
geram arhhh time ni nak guna time ni jg kad tu dah expired...
haiii sabow jelah...
tu kad tu spptnya kena renew bila hbs belajar tkt 5...
tp yg hairannnya di klinik Qualitas tau klinik biasa
dy terima semuanya termasuk di KLANG n SERI ISKANDAR....
hummm xke peliknya >,<...dah la URGENT !

Aku dan Jarum!! ><

:-(
sebut jak hospital!aku terbygkan darah!
actually aku x suka nak g hospital lg2 nak tgk darah!
MERAH!
penah dulu kami adik beradik kena 
'blood test' sblm arwah adik pergi x sempat utk menukar darah..
time tu diorang ambik darah aku nak msk ting.2
so aku slumber r g H.Q.E,KK
nehh skali tgk perghhh 
tmpt nak simpan darah tu punya la main besar
lg2 jarum yg nak dicucuk tu sebesar straw minuman kotak
*seyes!! lg mengigil haha
sooo hbs jak ambek darah aku sorang menggigil ,mmm yg lain??
my sis and my lil bro lek ja...aku??
DEMAM3 HARI!! :P
 

so tula cerita sal entri 'aku hilang darah' hmmm well DOAkan aku ekk semua!
supaya xda pa2 yg terjd at aku hummm
AMIN!
chaw!

No comments: